Ons Chalet

 

Ons ruim, totaal vernieuwd (2011) en vergroot 6 pers. chalet ligt op ± 1400 m. hoogte. Net boven het dorp, samen met een aantal andere chalets. ´s Winters ligt het chalet aan de piste, ´s zomers ligt het aan een wandelpad. Het huis ligt vrij gelegen, met zonnige tuin rondom, terras tegen de berg aan.
We hebben een fantastisch uitzicht!

De totale oppervlakte van ons chalet bedraagt ± 100 m². Er bevindt zich een woon- eetkamer met 2 zithoeken (mooie uitzichten rondom), 1 ouder slaapkamer  met 2 boxspring-matrassen, 1 kleine slaapkamer  met 2 bedden en een grote slaapkamer op de zolderverdieping te bereiken via een aparte hal met vaste trap. Daarnaast beschikt het chalet over een badkamer met douche, wastafel en wasmachine en een apart toilet. Alles nieuw, ook alle matrassen.
In het chalet is aanwezig een Sateliet TV (inclusief Nederlandse zenders) met  DVD-speler, Video, radio/cd-speler. Tevens is er WIFI.

De keuken is ook volledig vernieuwd en heeft de beschikking over een vaatwasser, magnetron en oven.
In het hele chalet ligt een laminaat vloer. In de hal, badkamer en toilet liggen tegels.

De inrichting is zeer persoonlijk en volledig, u vindt er ook spelletjes, boeken en wandelkaarten van de totale omgeving. Voor het chalet bevindt zich een veranda (14 m²) met tuin aan alle kanten en iets hoger gelegen tuin en terrassen waar u heerlijk kunt zitten en een prachtig uitzicht heeft over het dal. Op 1 van de terrassen staat een picknickbank. Verder tuinmeubilair, stoelen en tafel, is aanwezig.

Wij verhuren ons chalet voor maximaal 6 personen.